change biru-default  change blue muda  change oren  change black

stat perutusanpengarah

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Terima kasih kerana mengunjungi Portal Rasmi Hospital Serdang.
Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada Bahagian Pengurusan Hospital Serdang kerana telah berjaya membangunkan portal ini.

Tujuan pembangunan portal ini adalah untuk memperkenalkan kepada orang awam mengenai perkhidmatan yang ada di Hospital Serdang. Dalam pada masa yang sama, portal rasmi ini juga dapat membantu orang awam untuk mendapatkan informasi dan maklumat yang terkini mengenai kempen penjagaan kesihatan yang di tawarkan di Hospital Serdang.

Langkah ini selaras dengan ungkapan “KAMI SEDIA MEMBANTU” yang jelas menunjukkan komitmen dan usaha Hospital Serdang untuk membantu orang awam meningkatkan mutu penjagaan kesihatan kendiri yang selaras dengan usaha kerajaan “RAKYAT DI DAHULUKAN, PENCAPAIAN DI UTAMAKAN”. 
Harapan saya semoga segala informasi dan maklumat yang ada di dalam portal ini dapat membantu memberi manfaat kepada semua. Selamat melayari Portal Rasmi Hospital Serdang.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"
"PENYAYANG, PROFESIONALISME DAN KERJA BERPASUKAN ADALAH BUDAYA KERJA KITA"

 

Jumlah paparan: 6375

 

Hakcipta © 2014 Hospital Serdang. Hak Cipta Terpelihara.
Penafian : Hospital Serdang tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan informasi yang diperolehi daripada portal ini dan penggunaan Google Translate untuk Bahasa Inggeris dan bahasa asing adalah tidak tepat.

 

Hospital Serdang, Jalan Puchong, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Tel : | Faks : +603-8947 5050 | Peta : klik di sini
Emel : hsdg@moh.gov.my

 

Kemaskini Terkini : 23-02-2015 10:00
Paparan Terbaik : Firefox 7+ atau Internet Explorer 9+ atau Safari 5+ atau Chrome dengan resolusi minimum 1280 X 1024.

Laman web ini adalah Mobil Responsif